Rode Duivels opgelet! Rock Werchter viert het behalen van de kwartfinale in stijl. De wedstrijd tussen België en Brazilië van vrijdag 6 juli is op grote schermen te zien op het festivalterrein.

De grote schermen worden geplaatst bij de North West Walls en The Slope. Hierdoor verplaatsen de optredens van Todiefor en Faces On TV. Deze artiesten maken een dag later hun opwachting op het nieuwe podium van Rock Werchter. De wedstrijd tussen de Rode Duivels en de Goddelijke Kanaries gaat van start op vrijdag 6 juli om 20:00 uur.

The Festival Park will look distinctly black, yellow and red this Friday! The World Cup quarter final Brazil-Belgium…

Geplaatst door Rock Werchter op Dinsdag 3 juli 2018

Kan jij ook niet wachten totdat Werchter begint, maar heb je nog wat hulp nodig bij de laatste voorbereidingen? Wij helpen je graag op weg. Festileaks presenteert: de grote Festival Paklijst voor Rock Werchter.

Nog meer voorpret krijg je door nog eens terug te blikken op alle onvergetelijke momenten uit de rijke geschiedenis van het festival. Test hier wat jij weet over de vorige festivaledities in de Festivalquiz.

Volg Rock Werchter dit weekend via onze Insta Story, tot dan!

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Headliners voor de komende editie zijn Pearl Jam, Jack White, Gorillaz, The Killers, Franz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds. Tickets voor het festival zijn nog verkrijgbaar. Dagkaarten voor de zaterdag en de zondag zijn inmiddels wel uitverkocht, maar er is een wachtlijst geopend. Ook zijn campingtickets voor The Hive Resort en The Hive inmiddels uitverkocht. Meer informatie over het festival vind je op de officiële festivalwebsite.

ROCK WERCHTER TICKETS

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts!