Pak de agenda’s er maar bij, want de datum voor Les Ardentes 2019 is onthuld. Het Belgische festival heeft vlak na afloop van dit jaar de datum voor volgend jaar bekendgemaakt.

In 2019 vindt Les Ardentes op 4, 5, 6 en 7 juli plaats. Over de line-up van de veertiende editie is nog niets bekend, hetzelfde geldt voor de ticketprijzen. Toch al zeker dat volgend jaar ook weer bij dit spetterende Belgische festival bent? Zet jezelf alvast op aanwezig op het officiële facebookevenement!

Les Ardentes 2018

Les Ardentes 2019 vind plaats van 4 tot en met 7 juli in Luik. Het festival weet ieder jaar een sterke, gevarieerde line-up neer te zetten. Zo stonden voorgaande jaren onder andere Placebo, Liam Gallagher en Kendrick Lamar op het affiche. Dit jaar was het de beurt aan acts als Massive Attack, Skepta en Wiz Khalifa. Voor meer informatie kun je de website van het festival raadplegen.