Pak de agenda’s er maar bij, want de datum voor Les Ardentes 2019 is onthuld. Het Belgische festival heeft vlak na afloop van dit jaar de datum voor volgend jaar bekendgemaakt.

In 2019 vindt Les Ardentes op 4, 5, 6 en 7 juli plaats. Over de line-up van de veertiende editie is nog niets bekend, hetzelfde geldt voor de ticketprijzen. Toch al zeker dat volgend jaar ook weer bij dit spetterende Belgische festival bent? Zet jezelf alvast op aanwezig op het officiële facebookevenement!

Les Ardentes 2018

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Les Ardentes 2019 vind plaats van 4 tot en met 7 juli in Luik. Het festival weet ieder jaar een sterke, gevarieerde line-up neer te zetten. Zo stonden voorgaande jaren onder andere Placebo, Liam Gallagher en Kendrick Lamar op het affiche. Dit jaar was het de beurt aan acts als Massive Attack, Skepta en Wiz Khalifa. Voor meer informatie kun je de website van het festival raadplegen.