Poll: Wat zijn jouw favoriete nummers van Mumford & Sons?

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De release van Mumford & Sons’ laatste studioalbum Wilder Mind dateert alweer uit 2015. Echter hebben de mannen een behoorlijk repertoire op de naam staan. Deze festivalzomer staat de band exclusief op Sziget. Dat het een goede show wordt, staat de mannen op het lijf geschreven, maar welke tracks wil jij eigenlijk horen?

Het eerste album van de indie-helden verscheen in 2009. Met Sigh No More was dan ook meteen de toon gezet. Dit kan natuurlijk ook niet anders met hits als ‘The Cave’, ‘Little Lion Man’ en het gelijknamige ‘Sigh No More’. Momenteel hebben Mumford & co. drie studioalbums uitgebracht. Hiervan kent ook elke plaat een deluxe editie. Kortom, genoeg materiaal om van te genieten en eens goed door te spitten.

Poll

Mumford & Sons Wilder Mind

Wat zijn jouw favoriete tracks van Wilder Mind?

View Results

Laden ... Laden ...

Mumford & Sons Babel

Wat zijn jouw favoriete tracks van Babel?

View Results

Laden ... Laden ...

Mumford & Sons Sigh No More

Wat zijn jouw favoriete tracks van Sigh No More?

View Results

Laden ... Laden ...

Mumford & Sons

mumford and sons

De Britse band Mumford & Sons heeft zich door de jaren heen bewezen als een absolute festival-topper. Nadat de band in 2009 hun debuutalbum Sigh No More uitbracht, was hun folkrock lange tijd niet weg te slaan uit de hitlijsten. Door de jaren heen was Mumford & Sons op een hoop Europese festivals te vinden. Voor aankomende zomer staan de heren exclusief op Sziget, wat dan ook het enige Europese festivaloptreden is voor dit jaar.

Sziget 2018

Foto: Sandor Csudai

Sziget is een jaarlijks festival op een eiland in de Donau, midden in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Het 7-daagse festival wordt dit jaar van 8 augustus tot 15 augustus gehouden. Je kan er genieten van optredens van artiesten, maar ook van theater- en dansvoorstellingen, films, circus, mode en ga zo maar door. In januari heeft het Hongaarse festival nog de prijs voor ‘Beste Festival Line-Up 2017’ gewonnen op Eurosonic Noorderslag.

 

Tickets voor het festival zijn al even in de verkoop en ook de reis met de Sziget Express is nog te boeken (alleen zitplaatsen). Je betaalt €325,- voor een 7-day pass en €79,- voor een dagticket. De 5-day pass is inmiddels uitverkocht.

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Fred again..
Sam Smith
Martin Garrix
Tickets Kopen