Voorverkoop Sziget Express start op 30 januari

Foto: László Mudra – Rockstar Photographers

Wie met de trein naar Sziget 2018 wil, kan vanaf dinsdag 30 januari een kaartje bestellen voor de Sziget Express. Voor de twijfelaars komt het festival maandag eerst met een nieuwe headliner!

Om toegang te krijgen tot de voorverkoop moet je je eerst inschrijven op de website. Vanaf dinsdag kan je dan een kaartje kopen. De prijzen variëren van €180,- tot €230,-. De trein vertrekt op 5 augustus in Amersfoort en rijdt rechtstreeks naar Boedapest. Natuurlijk wordt je ook weer netjes in Amersfoort afgezet wanneer het festival is afgelopen.

Volgende week gaan ook de prijzen van de festivalkaarten omhoog, daarna zijn de early birds niet meer te krijgen. Na aankomende maandag wil je zo’n ticket waarschijnlijk helemaal hebben. We mogen maandag namelijk een nieuwe headliner verwachten!

Sziget Express

Sinds 2009 brengt Festival.Travel, officiële partner van Sziget, je naar het festival met een comfortabele treinreis. Vanaf €180,- wordt je samen met talloze festivalgangers naar het festival en daarna weer naar huis gebracht. Er is eten, drank, muziek en uiteraard ook sanitair aanwezig. Wie niet overtuigd is, kan de aftermovie van vorig jaar checken. Dit wil je niet missen!

Sziget

Sziget is een jaarlijks festival gehouden op een eiland vlakbij Boedapest, Hongarije. Het 7-daagse festival wordt dit jaar van 8 augustus tot 15 augustus gehouden. Je kan er genieten van optredens van artiesten, maar ook van theater- en dansvoorstellingen, films, circus, mode en ga zo maar door. Onlangs heeft het Hongaarse festival nog de prijs voor ‘Beste Festival Line-Up 2017’ gewonnen op het Eurosonic Noorderslag. Ook dit jaar lijkt de affiche een schot in de roos te worden, met onder andere Kendrick Lamar, Mumford & Sons en Kygo.

Early Birds gaan van € 275,- voor een 7-day pass tot €65 ,- voor een day ticket. Early bird tickets zijn nog verkrijgbaar tot 31 januari 18:00, dus wees er snel bij! Hierna betaal je € 325,-  voor een 7-day pass en € 79,- voor ene day ticket.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen