Sziget 2018 bijna door 5-dagen tickets heen

Foto: Sandor Csudai

Wie van plan is om komend jaar 5 dagen Sziget mee te pakken, moet niet te lang meer wachten. De organisatie van het Hongaarse festival meldt namelijk dat de 5-dagen kaartjes bijna uitverkocht zijn.

Met een 5-dagen ticket heb je van 10 t/m 15 augustus toegang tot het island of freedom. Dat deze tickets populair zijn is geen wonder. Met onder meer Mumford & Sons, Dua Lipa, The War On Drugs en Arctic Monkeys was het affiche voor deze dagen al na de eerste bevestigingen om van te watertanden. Onlangs deed het festival daar nog een schepje bovenop door onder andere Lana del Rey en Fever Ray toe te voegen. Tickets zijn nu nog te koop voor € 280,- per stuk.

Sziget 2018

Sziget is een jaarlijks festival gehouden op een eiland in de Donau, middenin de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Het 7-daagse festival wordt dit jaar van 8 augustus tot 15 augustus gehouden. Je kan er genieten van optredens van artiesten, maar ook van theater- en dansvoorstellingen, films, circus, mode en ga zo maar door. Onlangs heeft het Hongaarse festival nog de prijs voor ‘Beste Festival Line-Up 2017’ gewonnen op Eurosonic Noorderslag. Ook dit jaar lijkt het affiche een schot in de roos te worden, met onder andere Kendrick Lamar, Mumford & Sons, Kygo en Arctic Monkeys.

Nu de early-bird actie verlopen is betaal je €325,- voor een 7-day pass en €79,- voor een day ticket.Tickets voor het festival zijn al in de verkoop en ook de reis met de Sziget Express is al te boeken.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Tickets Kopen