WOO HAH! wil doorgroeien naar headliners als Kanye West

Foto: rodrigoferrari via Flickr

WOO HAH! is de laatste jaren ongelofelijk hard gegroeid, naar zo’n 32.500 bezoekers per festivaldag. Ook in de toekomst wil het festival doorgroeien en dat betekent onder meer grotere headliners.

In het slotinterview met 3voor12 geeft festivaldirecteur Ruud Lemmen aan dat bij nog hogere aantallen bezoekers ook grotere headliners horen. ”Ik zou het niet erg vinden als een Kendrick Lamer, een Drake of een Kanye West hier onze headliners zijn”, aldus Lemmen. Wel houdt de festivaldirecteur nog een slag om de arm, want of de doorgroei in 2019 plaatsvindt is nog niet duidelijk.

Ook gaat Ruud Lemmen bij 3voor12 in op de vele afzeggingen die deze editie kende. WOO HAH! kon de teller uiteindelijk stilzetten na 9 afzeggingen. Meer dan op zoek gaan naar een waardige vervanger kan een festival daar niet aan doen, geeft de festivaldirecteur aan. Lemmen vergelijkt het met een broek die je bestelt, maar die uiteindelijk niet leverbaar is: ”Je krijgt je geld terug, maar dat is niet wat je wilt”.

Woo Hah 2019

WOO HAH houdt haar zesde editie van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli 2019 op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar steevast ook Best Kept Secret plaatsvindt. Artiesten voor de komende editie van WOO HAH zijn nog niet bekend. Dit weekend  stonden onder andere J. Cole, Joey Bada$$ en A$AP Rocky op het programma. Volgend jaar duurt het festival ook weer drie dagen. Zodra er meer bekend wordt over het festival lees je dat natuurlijk op Festileaks. Ook houden we je op de hoogte via het evenement op Facebook.

Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.