ASAP Rocky, Action Bronson en meer naar Woo Hah 2018

Het is zover! Woo Hah 2018 maakt een hele reeks nieuwe namen bekend. Onder andere ASAP Rocky, Action Bronson en Cashmere Cat zullen in juli te zien zijn in Hilvarenbeek.

Eerder werden onder andere J. Cole en Sevn Alias al gestrikt voor optredens op de nieuwe locatie van Woo Hah. Nu voegt het festival daar nog eens een hele lijst namen aan toe. Dit omdat het hiphop-festival afgelopen zaterdag de prijs voor ‘Beste Festival’ tijdens de ‘IJzeren Podiumdieren’ op Eurosonic Noorderslag won. Welgeteld 13 nieuwe namen voegen zich hiermee toe aan het affiche, die er nu als volgt uitziet:

Ook laat het festival weten dat er komende maanden nog heel wat artiesten bevestigd zullen worden.

Woo Hah! 2018

WOO HAH! viert haar lustrum van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli 2018 op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar steevast ook Best Kept Secret wordt gehouden. Het festival duurt dit jaar voor het eerst maar liefst drie hele dagen. Dagtickets gaan voor € 59,- over de toonbank, terwijl je voor een weekendticket € 99,- (of € 135,-  met camping) neerlegt. Alle tickets zijn nog verkrijgbaar, maar vorige edities waren helemaal uitverkocht.

Wil je weten wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje naar ons festivalrapport van 2016. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

 

Over de auteur ✍️

Irene Schelwald

Trotse bewoner van het altijd mooie Groningen. Daarmee automatisch die-hard fan van alles omtrent ESNS en ontdek ieder jaar weer een nieuw favoriet festival. Geboren in het jaar van Brainpower's eerste plaat (#brainpowerbaby) en dat heeft meteen de toon gezet. Zodoende altijd samen met Joëlle te vinden bij de foutste en goedkoopste slettendisco.

Meer van Irene