J. Cole en meer onder eerste namen Woo Hah 2018

De eerste namen voor Woo Hah 2018 zijn bekend. De organisatie heeft onder meer J. Cole, Joey Bada$$ en Sevn Alias weten te strikken voor een optreden. 

De teller van de eerste worp namen loopt op tot een totaal van 13. Benieuwd wie er nog meer een feestje komen bouwen op de vernieuwde Woo Hah-locatie? Check dan snel onderstaande poster.

De bevestiging van Sevn Alias hing al langere tijd in de lucht. De Nederlandse rapper liet eerder al via een videobericht weten te zijn uitgenodigd voor een optreden op Woo Hah 2018.

Woo Hah 2018

WOO HAH! viert haar lustrum van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli 2018 op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar steevast ook Best Kept Secret wordt gehouden. Het festival duurt dit jaar voor het eerst maar liefst drie hele dagen. Dagtickets gaan voor € 59,- over de toonbank, terwijl je voor een weekendticket € 99,- (of € 135,-  met camping) neerlegt.

Wil je weten wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje naar ons festivalrapport van 2016. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.