Zwarte Cross 2019 tijdens het tweede weekend van juli

Voordat de Nozemoil je systeem heeft verlaten kun je je al gaan verheugen op de volgende ronde. De datum voor Zwarte Cross 2019 is namelijk bekend, en barst los in het weekend van 11 t/m 14 juli.

Afkicken van het afgelopen weekend hoeft nauwelijks, want de voorpret kan meteen weer beginnen. En, zonder Zwarte Cross geen Achterhoek en andersom. Het festival vindt daarom natuurlijk in 2019 gewoon weer plaats in Lichtenvoorde.

Voor wie nu al geen nieuwtje langs zich heen wil laten gaan is er het Facebookevent voor de 23e editie.

Zwarte Cross 2019

Zwarte Cross
Foto: Zwarte Cross wesbite

De 23e editie van Zwarte Cross vindt in 2019 plaats van 11 t/m 14 juli. Naast natuurlijk de Cross zijn artiesten en andere activiteiten voor het festival nog niet bekend. De editie van afgelopen weekend zag optredens van onder andere Volbeat, Kaiser Chiefs en Triggerfinger. Ook de datum van kaartverkoop is nog onbekend. Wel verkochten afgelopen edities van het festival snel uit. Via Festileaks hoor je natuurlijk meteen al het nieuws rondom het festival in Lichtenvoorde. Wil je zeker zijn dat je geen nieuwtje mist uit de Achterhoek, meldt je dan aan bij het Facebookevent speciaal in het teken van de volgende editie.

 

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2024

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 18-21 juli 2024
Line-up
The Darkness
Joost
Status Quo
Tickets Kopen