Zwarte Cross 2018 bevestigt onder andere Kaiser Chiefs

Foto: Stephan Flad/Lollapalooza 2016

De organisatie van de Zwarte Cross maakt een lading nieuwe namen bekend. Onder andere Kaiser Chiefs, Birth of Joy en DJ Paul Elstak maken hun opwachting op het festival. 

Met de lading nieuwe namen begint het affiche van het festival al een flink gestalte te krijgen. Eerder werden al acts als Triggerfinger, De Dijk en Volbeat aangekondigd. Naast bovenstaande namen zijn er meer artiesten bevestigd, de volledige lijst nieuwe namen kun je in onderstaande afbeelding checken:

Kaiser Chiefs

Kaiser Chiefs

Kaiser Chiefs is een Briste Rockband, die in 2000 is opgericht. De band gooide hoge ogen met debuutalbum Employment. In Nederland brak Kaiser Chiefs echter door bij het grote publiek in 2007, toen Yours Truly, Anger Mob uit kwam. Hierop is de grote hit ‘Ruby’ te vinden, die vandaag de dag nog steeds veel op de radio is. In totaal heeft de band zes albums uitgebracht, waarvan het meest recente in 2016. Naast albumwerk heeft Kaiser Chiefs vooral een grote naam als live-act. De band is dan ook een graag geziene gast op de festivals. Ze stonden vorig jaar al op Pinkpop en zijn dit jaar dus te zien op de Zwarte Cross.

Zwarte Cross 2018

Zwarte Cross 2018 vindt plaats van 12 t/m 15 Juli in Lichtenvoorde, in de achterhoek. Het Festival staat bekend om zijn combinatie van muziek, motorcross en theater. Naast goede bands en ronkende motoren, staat het festival ook bekend om zijn goede sfeer. Zo eindigde Zwarte Cross in 2017 in de Festileaks festival awards als festival met de beste sfeer. De Ticketverkoop is zoals ieder jaar erg hard gegaan: er zijn alleen nog maar dagkaarten voor de vrijdag verkrijgbaar, voor de prijs van €27,50. Heb jij al een kaartje kunnen scoren?

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2018

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 12-15 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.