Feesten in de Hacienda op Lowlands 2018

Bacardi
Photo: Bacardi Nederland

Waar is het feestje? Bij de Hacienda is het feestje. Wat begon als een cocktailbar met muziek temidden van Cape Lowlands is inmiddels uitgegroeid tot een officieel podium op het blokkenschema. Festileaks legt je graag uit waarom je nou juist dáár even een kijkje moet nemen.

1. De sfeer van een intiem huisfeest

Bacardi
Photo: Bacardi Nederland

Vanaf het moment dat je de spreekwoordelijke drempel van de Hacienda over gaat, voelt het alsof je Lowlands’ huiskamer instapt. De Flevopolder lijkt ineens mijlenver weg en je waant je in Havana Cuba op een intiem huisfeestje. De Hacienda is hét huis waar je dag en nacht welkom bent voor goede cocktails, een fijne sfeer en lekkere muziek.

2. Perfect geserveerde cocktails

Bacardi
Photo: Bacardi Nederland

De Hacienda is misschien tegenwoordig onderdeel van Lowlands’ blokkenschema, maar is van het alom bekende rummerk Bacardi. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat je bij de bar diverse rumcocktails kunt bestellen. Je koopt weliswaar niet zomaar een drankje, maar je bestelt een beleving. En deze beleving wordt perfect geserveerd door professionele bartenders.

3. Een veelbelovende line-up

Bacardi
Photo: Bacardi Nederland

Wanneer Bacardi een feestje geeft, weet je dat het goed zit. Cocktail in je hand, de beats in je benen en lekker mee dansen met toppers van eigen bodem. Wat te denken van Jameszoo of Jungle By Night Soundsystem? Ook Radio Noet-Noet en Disco Dolly Soundsystem zijn van de partij. Er valt ook genoeg te ontdekken. Zoals Kléo, Française met fijne vinylgrooves, die je voeten verrassen met house, disco, boogie, Balearia, tropical en sappige 80’s synth-cuts. Of Mairo Nawaz: resident bij De School, Claire en Bassline, specialist in de betere hiphop en liefhebber van obscure trap, house, funk en soul. 

4. Een zinderend nachtprogramma

Bacardi
Photo: Bacardi Nederland

Vroeg naar bed hoef je zeker niet, want het programma gaat elke dag tot 3.30 door. Zo kun je vrijdagnacht grooven op de kneiterharde platen van AFRICABOOMNADA, verzorgt Hacienda-ster en hiphop-dj Vic Crezée de zaterdagnacht samen met o.a. Jeff Solo, die helemaal zijn eigen gang gaat met house en disco in de mix met pop, rock, wave, hiphop en what not. De laatste festivalnacht zal in het teken staan van o.a. Carlos Valdes en Zwarte Koffie. Verwacht van Valdes alles tussen asskickende house en bezwerende techno en van laatstgenoemde een geurige, donkere melange van soul, funk, disco, house en hiphop.

5. Festileaks’ meet-up!

We willen jullie heel graag een keer in het echt ontmoeten! Daarom organiseren we een meet-up voor de Festileaks Community op Lowlands 2018. Op de zondag om 15:00 uur voor de Hacienda! Ennuh, de eerste 50 mensen die een dansje doen voor de mensen in een wit vest met Festileaks logo… voorzien wij van een heerlijke mojito

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Gedurende het weekend van 17 t/m 19 augustus 2018 vindt Lowlands – evenals in voorgaande jaren – in Biddinghuizen plaats. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag en prijkten onder andere Mumford & Sons, Editors en The xx op het affiche. Maar ook dit jaar is er reden tot feest met optredens van Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en N.E.R.D. en meer. Als je in de voorverkoop geen ticket hebt weten te bemachtigen, is het huilen geblazen. De aankomende editie is namelijk al lang een breed uitverkocht.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.