Gisteren berichtten we al dat de tickets voor Lowlands 2018 als warme broodjes over de toonbank gingen, maar nu is het echt zover. Lowlands 2018 is helemaal uitverkocht!

Dit is natuurlijk slecht nieuws voor de twijfelaars onder ons, die nu op een andere manier een ticket moeten proberen te verkrijgen. De organisatie van het festival waarschuwt echter uitdrukkelijk voor de zwarthandel, waar regelmatig valse tickets worden (door)verkocht. Ook van het bekende Ticketswap lijkt de organisatie geen fan. Voor wie wel op tijd een ticket heeft kunnen bemachtigen, begint de voorpret nu natuurlijk echt. Over precies 80 dagen opent de festivalweide en barst het feest los. Momenteel rest dus enkel nog het wachten op de laatste namen voor op het affiche en het treffen van de voorbereidingen. In de tussentijd kun je je bijvoorbeeld inlezen over het onlangs aangekondigde comedyprogramma of meedoen aan de “De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd“. Genoeg te doen dus!

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks
In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en  N.E.R.D verwachten. Tickets voor de aankomende editie zijn in ondertussen uitverkocht. Voor meer informatie over komende editie kun je terecht op de officiële website. Nu de line-up al aardig gevuld begint te raken is het tijd voor de voorpret. Check hier onze Lowlands 2018-playlist:

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.