Lyrics Quiz: Hoe goed ken jij de songteksten van Imagine Dragons?

Pukkelpop 2018 staat voor de deur en Imagine Dragons staat op de line-up! Zo vaak komt het niet voor dat de sterren zodanig op één lijn liggen, daarom is het hoog tijd voor wat voorpret. Speel de Lyrics Quiz en test je ID-kennis.

En garde! Tijd voor een uitdaging: Uit 10 songteksten van Imagine Dragons hebben we één of enkele woorden weggelaten. Aan jou de taak om de juiste keuze te maken uit vier verraderlijk gelijke opties. Ken jij alle hits als ‘Believer’ en ‘Radioactive’ van binnen en van buiten? Heb jij ook de nieuwste hits ‘Natural’ en ‘Born To Be Yours’ (met Kygo) al in je oren geknoopt? Dit is jouw kans om te shinen!

Imagine Dragons

De Amerikaanse alternative/poprockband Imagine Dragons werd in 2008 in Las Vegas opgericht. In 2012 verkregen de heren internationale bekendheid met de single ‘It’s Time’. Inmiddels is de band niet meer van de Europese festivalpodia weg te denken. Met hits als ‘Radioactive’ en ‘Demons’ zetten ze de festivalweides met gemak op hun kop. Met hun meest recente album Evolve bouwt de band voort op het bestaande repertoire, maar dan met wat meer elektronische invloeden. De titel staat volgens zanger Dan Reynolds symbool voor de evolutie die de band na de eerste twee albums heeft doorgemaakt. Deze zomer staan de Amerikanen slechts op een handjevol festivals. Naast Pukkelpop worden ook Zürich Openair en Milano Rocks aangedaan.

Pukkelpop 2018

Pukkelpop is een festival dat gehouden wordt in Kiewit, nabij Hasselt in België. De 33e editie van het festival vindt deze zomer plaats van 15 tot en met 18 augustus. Het Belgische festival kent maar liefst 10 podia, waar ieder jaar zo’n 200 artiesten optreden. Van metal en rock tot pop en house, je ziet het allemaal. Grote namen, waaronder Editors (2017), LCD Soundsystem (2016) en Queens of the Stone Age (2014), hebben al de eer gehad om op het festival op te treden. Kendrick Lamar en Arcade Fire worden dus deze zomer aan dat rijtje toegevoegd.  Meer informatie over het festival en tickets? Ga dan naar de website.

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy