We Are Electric Eindhoven 2018 presenteert Deadmau5 en meer

Nog maar een paar maanden tot de indoor editie van We Are Electric. Dit jaar strikt het Brabantse festival onder andere Deadmau5 voor een optreden in het Klokgebouw.

Naast de aankondiging van headliner Deadmau5 maakt het festival ook bekend wie de andere area’s hosten: Hyte en Nox. Andere namen op het Eindhovense affiche zijn Robert Hood en Colin Benders. Meer namen worden later aangekondigd.

Met deze namen wil je er natuurlijk bij zijn en dus moet je op vrijdag 6 september goed opletten. Dan gaan om 10:00 uur de Early Bird kaarten in de verkoop via de website van We Are Electric.

Deadmau5

De Canadese producer Deadmau5 draait inmiddels alweer 10 jaar mee in de muziekwereld. In 2005 bracht hij zijn debutalbum Get Scraped uit, maar het grote succes liet wachten tot 2007, toen hij te horen was op een remixalbum van Tiësto. Sindsdien is hij niet meer weg te denken van de grote internationale (festival)podia. Deadmau5 stond in het verleden onder meer op Pinkpop, Lowlands, Pukkelpop en Rock Werchter. Ook deze zomer stond Deadmau5 op verschillende Europese festivals.

We Are Electric Eindhoven 2018

© Bart Heemskerk

Op 10 november is het zo ver: de indoor editie van We Are Electric. Nadat het festival eerder dit jaar een hete outdoor editie beleefde, wordt in november de temperatuur van het klokgebouw de hoogte in gejaagd met onder ander Deadmau5 als headliner. Kaarten voor het festival in Eindhoven zijn vanaf vrijdag 6 september te koop. De Early Bird tickets zijn dan beperkt beschikbaar. Later worden de reguliere kaarten in de verkoop gebracht.