Advertisement

Deadmau5, Die Antwoord en meer naar Lokerse Feesten 2018

Nieuwe namen voor Lokerse Feesten 2018! Onder meer Die Antwoord en Deadmau5 zijn aan het affiche toegevoegd. 

Maar er is meer! Namen zoals Warhola, Broederliefde en Warhaus voegen zich nog bij het al goed gevulde affiche. De complete bekendmaking is hieronder te zien:

Het festival heeft al een aantal grote namen gepland staan deze zomer. Onder meer The Prodigy, Zara Larsson en Kasabian staan al op het programma.

Die Antwoord

Foto: Kamiel Scholten

Voor je dagelijkse portie recht-voor-z’n-raaprap ben je bij Die Antwoord aan het juiste adres. De Zuid-Afrikaanse formatie heeft overal een Antwoord op en neemt geen blad voor de mond. Met hun no-nonsense attitude scoort het trio vele hits. Onder andere ‘I Fink U Freeky’, ‘Enter The Ninja’ en ‘Ulgy Boy’ zijn inmiddels verheven tot rasechte rave-klassiekers.

Lokerse Feesten 2018

Lokerse Feesten 2016

De 44ste editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 3 t/m 12 augustus in het Belgische Lokeren. Vorig jaar gaven onder andere Mark Ronson, Tom OdellThe OffspringMarilyn Manson, Megadeth en Pixies acte de présence op het festival. Dit jaar zijn Simple MindsDropkick MurphysThe Prodigy en Kasabian de publiekstrekkers. Voor een combikaart ben je € 160,- kwijt en dagkaarten gaan vanaf € 35,- over de toonbank. Meer informatie is terug te vinden op de website van het Lokerse festival. Hier zijn de festivalkaarten te koop en is het mogelijk campingkaarten en eet- en drinkbonnen aan te schaffen.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen