Live Nation Spanje hint naar tour Bon Jovi

Photo: David Bergman

De Spaanse afdeling van Live Nation hint op het Instagramaccount naar een tour van Bon Jovi. Gaat de Amerikaanse rockband een rondje Europa doen?

De diverse cd-titels in de onderstaande Instagram-post laten weinig tot de verbeelding over; Bon Jovi is het onderwerp van gesprek. Live Nation publiceerde in het verleden vaker dergelijke hints om een (grootschalige) tour van een artiest aan te kondigen. Vorig jaar werd er in Spanje gehint naar Pearl Jam. Zij bleken op het Spaanse Mad Cool te spelen en een Europese tournee te doen. Geldt voor Bon Jovi hetzelfde?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Live Nation España (@livenationesp) op

De laatste keer dat de Amerikaanse rockband het Europese continent aandeed is alweer vijf jaar geleden, in 2013. Toen bezocht Bon Jovi enkele stadions en stond ook op het British Summer Time Festival en Isle of Wight. Nederland en België werden tijdens die tour niet aangedaan. Gaan we daar binnenkort verandering in zien? En doen de heren mogelijk ook enkele festivals aan? Hopelijk weten we snel meer.

Bon Jovi

De rondom Jon Bon Jovi gevormde band zag voor het eerst het licht in 1983. De rockers timmerden sindsdien hard aan de weg en kraaiden victorie met wereldhits als ‘Livin’ On A Prayer’, ‘Always’ en ‘Bed Of Roses’. Nu 35 jaar later staan de heren – in een andere samenstelling – nog steeds op de planken. Het laatste album van Bon Jovi This House Is Not For Sale verscheen in 2016.