Bastille is ook in 2019 in Nederland te bewonderen. De Britse band staat op 10 maart 2019 in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Wederom goed nieuws voor de Nederlandse Bastille-fans: ook volgend jaar geeft de band rondom Dan Smith een optreden in ons land. Dit jaar stonden de heren onder andere op Paaspop en gaven ze een intiemer concert in Tivoli. In maart snel je naar de Ziggo Dome om Bastille live te aanschouwen.

Vooralsnog staan er alleen zaalshows op de planning van de Britten. Of de heren ook enkele festivals gaan aandoen, is nog niet bekend. De band is op dit moment druk in de weer met hun derde album, Doom Days. Van dit album zijn ook al twee singles verschenen, waaronder het onderstaande ‘Quarter Past Midnight’. Met een nieuwe plaat op komst lijkt een festivaltour ook zeker tot de mogelijkheden te behoren.

Bastille

Bastille is een Britse band die in 2013 doorbrak met hits al ‘Pompeï’ en ‘Things we Lost In the Fire’. Deze nummers zijn te vinden op het album Bad Blood. Sinds de uitgave van dit album zijn de heren bijna niet meer weg te denken uit de hitlijsten én van de festivalweides. Het laatste album, Wild World, stamt uit 2016. Het derde album Doom Days is op komst.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.