Colours of Ostrava 2019 onthult Mogwai

Photo: Steve Gullick

Een nieuwe bevestiging voor Colours of Ostrava 2019. Mogwai wordt als vijfde artiest aan de line-up toegevoegd. 

Eerder deze maand werden The Cure en Florence + The Machine al bekendgemaakt als headliners. Ook Mariza en Lewis Capaldi staan op het programma voor het Tsjechische festival. Over het programma is verder nog niks bekend. Pas wanneer alle artiesten zijn aangekondigd, verschijnt de indeling online.

Mogwai

De Schotse post-rockband Mogwai is al sinds 1995 actief. Hun laatste album Kin verscheen in augustus 2018. Met deze nieuwe plaat op zak lijkt een festivaltour in het verschiet te liggen. In 2019 zijn de heren al te bewonderen op Mad Cool en Colours of Ostrava. Wellicht doet de band ook andere Europese festivals aan.

Colours of Ostrava 2019

Colours Of Ostrava

Colours of Ostrava 2019 vindt plaats van 17 t/m 20 juli op het industrieterrein bij Dolni Vitkovice in Tsjechië. In 2017 werd deze plek bekroond met de Festileaks Award voor mooiste locatie. Met The Cure en Florence + the Machine heeft de organisatie al twee prachtige namen in huis. Tickets voor het festival zijn al in de verkoop. Tickets voor het hele weekend zijn te koop voor een prijs van € 102,-. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.

Colours of Ostrava Logo

Colours of Ostrava 2016

Locatie
Tsjechië
Ostrava, Tsjechië
Datum 14-17 juli 2016
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.