The Cure naar Colours of Ostrava 2019

Colours of Ostrava 2019 heeft de eerste naam bekendgemaakt. Niemand minder dan The Cure geeft komend jaar een optreden op het festival. Daarnaast is ook Lewis Capaldi bevestigd. 

Met The Cure heeft de organisatie de eerste headliner voor het festival te pakken. Naast de Britse band is ook singer-songwriter Lewis Capaldi aangekondigd. Wil je de heren van The Cure bewonderen op één van de tofste festival locaties in Europa? Dan is Colours of Ostrava, in 2017 nog bekroond met de Festileaks Award voor mooiste locatie, de juiste optie. Tickets voor het festival zijn al in de verkoop.

The Cure gaat een drukke zomer tegemoet met zo’n 20 festivals op de planning. Naast een optreden op Colours of Ostrava staan de Britten ook op Rock Werchter, het Griekse Ejekt en het Italiaanse Firenze Rocks.

The Cure

De band rondom excentrieke zanger Robert Smith wordt in 1976 opgericht onder de naam The Easy Cure. In 1978 verandert de band de naam naar The Cure en brengen ze de eerste single ‘Killing an Arab’ uit. Vele klassiekers als ‘A Forest’, ‘Friday I’m in Love’ en ‘Close To Me’ volgen. Ter ere van het 40-jarige bestaan van de band volgt er een uitgebreide tour van de Britten.

Colours of Ostrava 2019

Colours 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Colours of Ostrava 2019 vindt plaats van 17 t/m 20 juli op het industrieterrein bij Dolni Vitkovice in Tsjechië. Mede door de mooie locatie is het festival een bucketlist-item voor iedere festivalliefhebber. In 2018 waren onder andere N.E.R.D, London Grammar en Nederlands trots Kensington op het festival te vinden. In 2019 is The Cure een van de headliners.

Tickets voor het festival zijn al in de verkoop. De early bird-tickets voor het hele weekend zijn te koop voor een prijs van € 96,-. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.

Colours of Ostrava Logo

Colours of Ostrava 2016

Locatie
Tsjechië
Ostrava, Tsjechië
Datum 14-17 juli 2016
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.