Colours of Ostrava 2019 presenteert Florence + the Machine

Florence + The Machine

Colours of Ostrava 2019 kondigt vandaag zijn tweede headliner aan. Niemand minder dan Florence + the Machine is volgend jaar te bewonderen op het Tsjechische festival. 

Met Florence + the Machine heeft het festival zijn tweede grote naam binnen. Eerder maakte de organisatie The Cure al bekend.

Deze twee geweldige acts bieden een prima excuus om volgend jaar een keer naar Tsjechië af te reizen. Mocht je nog niet overtuigd zijn? In 2017 werd Colours of Ostrava bekroond met de Festileaks Award voor mooiste locatie.

Florence + the Machine

De Britse band Florence + The Machine brak door dankzij het welbekende SXSW Festival. Festivaloptredens op onder meer Glastonbury en Reading & Leeds Festival waren het gevolg. Daarna ging het snel. Het debuutalbum Lungs, met daarop hits als ‘Kiss With a Fist’ en ‘You’ve Got The Love’, was een doorslaand succes. Inmiddels heeft de band drie studioalbums op zak met daarop een arsenaal aan meezingers. Het vierde album High As Hope zag eerder dit jaar het licht. Met een nieuwe tournee doet Florence onder andere Ahoy Rotterdam en het Antwerpse Sportpaleis aan. Eerder kondigde Rock Werchter Florence + the Machine al aan.

Colours of Ostrava 2019

Colours 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Colours of Ostrava 2019 vindt plaats van 17 t/m 20 juli op het industrieterrein bij Dolni Vitkovice in Tsjechië. In 2017 werd deze plek bekroond met de Festileaks Award voor mooiste locatie. Met The Cure en Florence + the Machine heeft de organisatie al twee prachtige namen in huis. Tickets voor het festival zijn al in de verkoop. Tickets voor het hele weekend zijn te koop voor een prijs van € 102,-. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel