This post is also available in: English

Rock Werchter start de nieuwe week met een nieuwe bevestiging. Na een drukke periode waarin Muse, The Cure, P!nk en Mumford & Sons bekendgemaakt werden is het nu de beurt aan Florence + The Machine.

Aan de indrukwekkende start van Rock Werchter wordt vandaag een vervolg gegeven met deze bevestiging. Florence en de band staan op zaterdag 29 juni op het podium. Het laatste optreden in de Benelux dateert uit 2016. Toen mocht Florence + The Machine het Werchterse festival afsluiten.

Florence +The Machine

Florence + The Machine

De Britse band Florence + The Machine brak door dankzij het welbekende SXSW Festival. Festivaloptredens op onder meer Glastonbury en Reading & Leeds Festival waren het gevolg. Daarna ging het snel. Het debuutalbum Lungs, met daarop hits als ‘Kiss With a Fist’ en ‘You’ve Got The Love’, was een doorslaand succes. Inmiddels heeft de band drie studioalbums op zak met daarop een arsenaal aan meezingers. Het vierde album High As Hope zag eerder dit jaar het licht. Met een nieuwe tournee doet Florence onder andere Ahoy Rotterdam en het Antwerpse Sportpaleis aan.

Rock Werchter 2019

RW2018_Rock Werchter
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks (Rock Werchter 2018)

Rock Werchter 2019 vindt plaats van 27 tot en met 30 juni. Tickets gaan op 26 oktober in de verkoop. Met de bevestigingen van MuseThe Cure, P!nk en Mumford & Sons is het Belgische festival goed uit de startblokken geschoten. Wie hoop jij volgend jaar nog meer op de Werchterse weide te mogen bewonderen? Speculeer nu mee op ons Rock Werchter-forum.

Win 2 tickets voor Lollapalooza Berlijn!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets Lollapalooza Berlijn. In het laatste festivalweekend van het seizoen nog één keer genieten van exclusieve headliners als Kings of Leon, Swedish House Mafia en Martin Garrix: word jij die gelukkige winnaar?