Niemand minder dan Jacques Webster, beter bekend als Travis Scott, mag zich één van de meest spraakmakende rappers van 2018 noemen. Met de release van het studioalbum Astroworld zet de artiest zichzelf weer in de spotlight, evenals op de Main Stage van het Deense Roskilde 2019. Hoe het er aan toe zal gaan, check je hieronder op de beelden van Governorns Ball 2018.

De nieuwe plaat van Travis Scott is vernoemd naar het attractiepark Six Flags AstroWorld, wat recentelijk met de grond gelijk is gemaakt. Zo’n zelfde shock wil Travis ook overbrengen met zijn muziek, waar het publiek hoorbaar onwijs goed op gaat. Vanaf minuut één transformeert de festivalweide in een gigantische kolkende massa. Hier wordt gedanst, meegezongen en over het hele veld vormen mosh- en cirkelpits. Ook komen alle albums en EP’s bij het optreden aan bod. Dit zorgt ervoor dat zowel de veteranen als nieuwe fans compleet worden ingepakt. Ronduit één van de meest energieke optredens die ons in 2019 te wachten staat.

Travis Scott

Stevie Wonder, Drake, James Blake, Tame Impala’s Kevin Parker, Frank Ocean en The Weeknd. Slechts een greep aan gastartiesten met wie Travis Scott werkte aan zijn meest recente album Astroworld. De 26-jarige Scott brak drie jaar geleden door met zijn eerste langspeler Rodeo, vervolgens lag de weg open naar de grote podia. De Amerikaan speelde eerder op Woo Hah!, Lollapalooza Paris en Coachella.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?