Advertisement

Travis Scott, Scarlet Pleasure en meer naar Roskilde 2019

Travis Scott

Ook het Deense Roskilde laat het publiek niet langer in spanning. Onder andere Travis Scott geeft volgend jaar acte de présence in Denemarken.

Scott kwam in de wishlist die het publiek in kon dienen als vierde uit de koker en speelt komend jaar op het wereldberoemde evenement. Verder worden nog elf namen toegevoegd aan de line-up:

Het Deense festival vindt volgend jaar plaats in hetzelfde weekend als Rock Werchter. Afgelopen jaar deelden de festivals Gorillaz, Khalid, Nine Inch Nails, David Byrne en Nick Cave & The Bad Seeds.

Roskilde 2019

Foto: SH Luftfoto / Stiig Hougesen

Roskilde is sinds 1971 een van de grootste Europese muziekfestivals, met dank aan hun consequent ijzersterke line-ups (en hun goedkope bier). Komend jaar vind het evenement plaats van 29 juni tot en met 6 juli 2019 in de gelijknamige plaats in Denemarken. Afgelopen jaar was het festival met headliners als  Eminem, Gorillaz en Bruno Mars  bij start helemaal uitverkocht. Voor meer informatie over Roskilde check je de website.

Benieuwd geworden naar het festival? Check dan ons Facebook-album met sfeerimpressies of het Festivalrapport.

 

Roskilde Festival Logo

Roskilde Festival 2024

Locatie
Denemarken
Roskilde, Denemarken
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
SZA
Doja Cat
Skrillex
SZA, Doja Cat, Skrillex +64 meer
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam