This post is also available in: English

Boardmasters 2019 maakt de eerste namen op het affiche bekend. Onder andere Florence + The Machine en Franz Ferdinand zijn een week voor Lowlands en Pukkelpop te zien in Newquay.

Florence + The Machine is te zien op onder andere Rock Werchter en Sziget, maar heeft nog geen Nederlands festival op de planning staan. Een concert op Lowlands behoort met deze nieuwe show tot de mogelijkheden.

Voor Franz Ferdinand is het de vierde festival show van 2019. Ook zij hebben nog geen Nederlands festival op de agenda staan. Met een vrij open tour schema is de kans dat Franz Ferdinand te zien is op een Nederlands festival aanwezig.

Naast de bovenstaande namen bevestigt het festival ook deze namen:

  • Giggs
  • Dizzee Rascal
  • Jorja Smith
  • DJ Ez
  • Wilkinson BZB Sub Focus

Florence + The Machine

De Britse band Florence + The Machine brak door dankzij het welbekende SXSW Festival. Festivaloptredens op onder meer Glastonbury en Reading & Leeds Festival waren het gevolg. Daarna ging het snel. Het debuutalbum Lungs, met daarop hits als ‘Kiss With a Fist’ en ‘You’ve Got The Love’, was een doorslaand succes. Inmiddels heeft de band drie studioalbums op zak met daarop een arsenaal aan meezingers. Het vierde album High As Hope zag eerder dit jaar het licht. Met een nieuwe tournee doet Florence onder andere Ahoy Rotterdam en het Antwerpse Sportpaleis aan.

Boardmasters Festival 2019

Boardmasters Festival 2019 vindt plaats van 7 tot en met 11 augustus aan de Engelse zuidwestkust nabij Newquay. Het festival combineert muziek met sportactiviteiten als surfen, skaten en BMX, ideaal dus voor actieve muziekfanaten. Met de aankondiging van Florence + The Machine is de eerste headliner bekend. Weekendtickets zijn al verkrijgbaar vanaf ongeveer € 185,-. De prijzen van de dagtickets beginnen rond de € 70,-. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?