This post is also available in: English

Lowlands 2019

16 – 18 aug 2019
Biddinghuizen, Nederland

LOWLANDS TICKETS

Lowlands 2019 is alweer de 27e editie van het festival in de Flevopolder. Zoals ieder jaar wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen getransformeerd tot een feestelijk paradijs. In 2018 prijkten Kendrick Lamar, N.E.R.D. en Gorillaz nog op de bovenste regel van het affiche. Naast de hoogwaardige muzikale line-up, staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma: workshops, comedy, film of wetenschap, niets is te dol.  

Lowlands Nieuws

Lowlands 2019 Line-up

Er zijn nog geen acts bekend voor Lowlands 2019. Afgelopen jaar werd de eerste aankondiging eind januari gedaan.

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Lowlands?

Met de trein reis je naar station Lelystad. Vervolgens rijden er gratis pendelbussen van en naar het festivalterrein. Via de officiële verkoopkanalen worden goedkope(re) treinretourtjes aangeboden. Je kunt ook gebruikmaken van een van de georganiseerde busreizen van Event Travel. Er zijn meer dan 570 verschillende opstaplocaties verspreid over het hele land. De prijzen zijn afhankelijk van je opstaplocatie.

Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats nabij de Bijsselseweg. Je kan van tevoren een parkeerticket kopen à €15 via Ticketmaster. Je kan ook ter plekke een kaartje kopen, maar dan wordt er €25 gerekend.

Is er een camping?

Lowlands heeft maar liefst zeven campings waar je gratis je tentje op mag zetten. Daarnaast kun je nog kiezen voor Gllamcamp als je van wat meer luxe houdt, of voor de Campercamping als je met de sleurhut komt. Voor deze twee campings heb je een extra ticket nodig. Vrijwel alle campings liggen op minder dan 5 minuten lopen van het festivalterrein. Hierdoor voelt Lowlands eigenlijk meer als een dorp: je hoeft immers ook maar één keer door de ticketcontrole.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Lowlands?

Als je nog andere vragen hebt over Lowlands, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Lowlands vind je ook in onze Festivalrapporten van Lowlands 2018Lowlands 2017, Lowlands 2016 en Lowlands 2015.

Lowlands Aftermovie

Lowlands Locatie

Lowlands Adres

Evenemententerrein Walibi Holland
Spijkweg
8256 RJ
Biddinghuizen
Flevoland
Nederland

Vergelijkbare festivals