Hellfest 2019 onthult ZZ Top en Kiss

1279
ZZ Top
Photo: ZZ Top

De kop is er definitief af voor Hellfest. Het grootste metalfestival van Frankrijk presenteerde eerder deze week nieuwe namen. Onder andere Kiss en ZZ Top spelen in Clisson.

De code is gekraakt! Hellfest is al enige tijd bezig met het hinten naar nieuwe bevestigingen. Afgelopen donderdag werd duidelijk dat de organisatie de nieuwe week zou openen met de bekendmaking van namen. Naast ZZ Top en Kiss geven ook Tool, Within Temptation en Lynyrd Skynyrd acte de présence in Clisson. Check het volledige affiche hieronder:

HELLFEST LINE UP 2K19 !Enjoy & share hellbangers ! #H311F357 #C0D32K19

Geplaatst door Hellfest Open Air Festival op Maandag 26 november 2018

De eerste acts voor Hellfest werden in juni al bekendgemaakt. Tijdens de laatste editie van het evenement werd direct de komst van Slayer, Dropkick Murphys en Manowar bevestigd.

ZZ Top

ZZ Top
Foto: © ZZ Top

ZZ Top ken je waarschijnlijk wel van hun monsterhits ‘La Grange’ en ‘Gimme All Your Lovin’. De Texaanse groep is opgericht in 1969 door Billy Gibbons. Het grootste succes hadden ze in de jaren 70 en 80. De band heeft sinds de oprichting al vijftien studioalbums uit. Het laatste album, La Futura, dateert alweer uit 2012.

Hellfest 2019

Met meer dan 350.000 jaarlijkse bezoekers is Hellfest een van de grootste rock- en metalfestivals van Europa. Ieder jaar zijn de grootste rock-, metal- en punknamen op dit festival te bewonderen. De editie van 2019 vindt plaats van 21 tot en met 23 juni in het Franse Clisson. Het festival weet altijd de crème de la crème uit de scene te boeken en verkoopt over het algemeen snel uit. Afgelopen jaar waren onder andere Iron MaidenAvenged Sevenfold, Marilyn Manson, Limp Bizkit, Judas Priest en Megadeth op Hellfest te zien. Check de website voor meer informatie.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.