Kraftwerk naar Blue Dot Festival 2019

Lollapalooza Berlin 2018 Kraftwerk
Photo: Stephan Flad (Lollapalooza Berlin 2018)

Kraftwerk staat aankomende zomer op Blue Dot Festival 2019. De Duitse band is de zaterdagheadliner van het Engelse festival. Komen de heren ook naar Nederland en België?

Met de bevestiging van Kraftwerk is de eerste naam onthuld voor het festival in Chesire, Engeland. Tickets voor het festival gaan morgen (23 november) in de verkoop.

Voor Kraftwerk is Blue Dot Festival het tweede festival op de agenda. De heren zijn al aangekondigd voor het Tsjechische Metronome Festival, en zijn bovendien een groot gerucht voor het Spaanse Sónar. De huidige planning biedt ook mogelijkheden voor shows in Nederland en België. Zo zijn onder meer Down The Rabbit Hole, We Are Electric en Rock Werchter kanshebbers voor een optreden van de Duitse band.

Kraftwerk

Kraftwerk, Coachella 2008
Foto: Fred von Lohmann via flickr

De Duitse elektra-synthpopformatie Kraftwerk is een graag geziene gast op de internationale festivals. De band is al sinds 1970 bezig en heeft zeker zijn invloed gehad op de ontwikkeling van de elektronische muziek. Met songs als ‘The Model’ en ‘Autobahn’ kun je bijna niet stil blijven staan. In 2018 ging de band met hun 3D-show verschillende festivals langs. Zo was de band op onder andere Lollapalooza Berlin, Dimensions en TW Classic te zien. Deze tour lijken ze nu ook in 2019 door te trekken met bevestigingen voor Blue Dot Festival en Metronome Festival. Waar mogen we de heren nog meer bewonderen?

Blue Dot Festival 2019

Het Engelse Blue Dot Festival 2019 vindt plaats van 18 tot en met 21 juli in Chesire, Engeland. Met de bevestiging van Kraftwerk is de eerste naam bekend. Tickets voor het festival gaan vrijdag 23 november in de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

 

Bluedot Festival Logo

Bluedot Festival 2023

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Cheshire, Verenigd Koninkrijk
Datum 20-23 juli 2023
Line-up
Grace Jones
Pavement
Róisín Murphy
Tickets Kopen