Sónar 2019 hint naar komst Kraftwerk

Lollapalooza Berlin 2018 Kraftwerk
Photo: Stephan Flad (Lollapalooza Berlin 2018)

Sónar 2019 doorbreekt ook de stilte rondom de line-up. Op een foto die op de sociale media-kanalen te zien is, hint het Spaanse festival naar de komst van Kraftwerk.

Cryptisch nieuws voor liefhebbers van Sónar! Op sociale media is een foto te zien die alles weg heeft van een snelweg. Hierdoor is al snel de link gelegd naar het album ‘Autobahn’ van de Duitse synthpopgroep Kraftwerk.

Het is voor Kraftwerk niet het eerste festival van 2019, de band is namelijk ook al bevestigd voor het Metronome festival in Praag. Dit festival vindt op 21 en 22 juni plaats in de Tsjechische hoofdstad, wat er weer voor zorgt dat de band direct een kanshebber is voor Rock Werchter 2019, wat een week later plaatsvindt. De hint zie je hieronder:

https://www.instagram.com/p/BqHSxqJFuOj/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Kraftwerk

Photo: Stephan Flad (Lollapalooza Berlin 2018)

De Duitse elektra-synthpopformatie Kraftwerk is een graag geziene gast op de internationale festivals. De band is al sinds 1970 bezig en heeft zeker zijn invloed gehad op de ontwikkeling van de elektronische muziek. Met songs als ‘The Model’ en ‘Autobahn’ kun je bijna niet stil blijven staan. Het laatste album van de band dateert uit 2017, en in 2018  ging de band met hun 3D show verschillende festivals langs. Zo was de band op onder andere Lollapalooza Berlin, Dimensions festival en TW Classic te zien.

Sónar 2019

Sónar Music Festival vindt sinds 1994 traditiegetrouw plaats in Barcelona, Spanje. Het festival heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld als elektronisch (nacht) muziek festival waar overdag ook veel kunst en design te vinden is. Vorig jaar waren onder andere Thom Yorke, Gorillaz en LCD Soundsystem in Spanje aanwezig. Met edities in ook Hongkong, Buenos Aires en Istanbul is het festival wereldwijd bekend. Dit jaar vindt de Spaanse editie van het festival plaats van 18 tot en met 20 juli. Meer informatie over bijvoorbeeld tickets vind je op de website.

Sónar Logo

Sónar 2024

Locatie
Spanje
Barcelona, Spanje
Datum 13-15 juni 2024
Tickets Kopen