Les Ardentes 2019 kondigt eerste namen aan

Les Ardentes Crowd 2012

Les Ardentes 2019 treedt vandaag naar buiten met de eerste lichting namen. Onder andere het Franse Hocus Pocus is volgend jaar te bezichtigen in Luik. De voorverkoop van het festival start aanstaande vrijdag.

De organisatie kondigt samen met Hocus Pocus de volgende bands aan: Columbine, Scarlxrd, HUGO TSR, Dosseh en RK. Eerder maakte ze al bekend dat het festival plaatsvindt van 4 tot en met 7 juli.

Naast de eerste namen is ook de ticketinformatie prijsgegeven. De verkoop van Early Bird-tickets begint aanstaande vrijdag om 11:00 uur. Je kunt er maar beter snel bij zijn, want in een eerder stadium waren de Very Early Bird-tickets binnen twee dagen uitverkocht. In de tweede voorverkoopfase, die dus aanstaande vrijdag start, gaan de weekendkaarten over de toonbank voor een prijs van € 120,-. Je betaalt twintig euro meer wanneer je gebruik wenst te maken van de camping.

Les Ardentes 2019

Les Ardentes 2019 vindt plaats van 4 tot en met 7 juli in Luik. De organisatie weet ieder jaar een sterke, gevarieerde line-up neer te zetten. Bij de vorige editie pronkten Massive Attack, Skepta en Wiz Khalifa op het affiche. De tweede fase van de voorverkoop start aanstaande vrijdag 11:00 uur, waarbij je een bedrag van € 120,- of € 140,- (incl. camping) betaalt voor een weekendticket. Voor meer informatie en voor de ticketverkoop kun je terecht op de website van het festival.

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel