This post is also available in: English

Goed nieuws voor wie van plan is om naar Rock Werchter 2019 te gaan! Onder meer Kylie Minogue en Bring Me The Horizon zijn vandaag aangekondigd voor het festival.

Naast bovenstaande namen staan ook Paul Kalkbrenner en Years en Years op het festival. Alle nieuwe bevestigingen vind je hieronder:

  • Kylie Minogue
  • Bring Me The Horizon
  • Paul Kalkbrenner
  • Years  & Years
  • The Blaze
  • Miles Kane
  • Nothing But Thieves
  • Vance Joy
  • Yungblud
  • Bang Bang Romeo

Eerder bevestigde het festival al de komst van onder andere MuseThe Cure, P!nk en Mumford & Sons. De teller voor aankomend jaar staat daarmee inmiddels alweer op 16.Het Belgische festival vindt volgend jaar voor de 45e keer plaats. Met de bevestigingen van vandaag begint de line- up steeds meer vorm te krijgen.

Bring Me The Horizon

Bring Me The Horizon
Foto: Bart Heemskerk

De roots van de Bring Me The Horizon liggen rondom het Engelse Sheffield. Met Oliver Sykes als frontman begon de band met het maken van harde metalcore en deathcore. Inmiddels weet de band dat te combineren met catchy nummers en het scoren van grote hits. In 2019 komt de band met een nieuw album en daar hoort ook een festival tournee bij. Onder meer Rock Werchter wordt vereerd met een bezoek komende zomer.

Rock Werchter 2019

RW2018_Rock Werchter
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks (Rock Werchter 2018)

Rock Werchter 2019 vindt plaats van 27 tot en met 30 juni. Tickets zijn te koop via de website. Met de bevestigingen van onder meer MuseThe Cure, P!nk en Mumford & Sons is het Belgische festival goed uit de startblokken geschoten. Wie hoop jij volgend jaar nog meer op de Werchterse weide te mogen bewonderen? Speculeer nu mee op ons Rock Werchter-forum.

DELEN
Sam
Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot aan Underworld. Werkzaam in de zorg en in opleiding tot verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Jera On Air.