P!nk naar Rock Werchter 2019

Photo: Kurt Iswarienko

P!nk staat aankomende zomer op Rock Werchter 2019. Op donderdag 27 juni staat ze met haar Beautiful Trauma Tour in België.  Met de aankondiging van de Amerikaanse zangeres is het festival weer een grote naam rijker.

P!nk keert terug naar Rock Werchter. Na 9 jaar van afwezigheid is de zangeres weer op de Belgische festivalweide te bewonderen. Dat P!nk weer naar Europa zou komen was al langer bekend. In een eerder stadium werden al shows in Parijs en de Johan Cruijff ArenA aangekondigd.

De Amerikaanse voegt zich met de aankondiging in een mooi rijtje namen. Rock Werchter weet zich namelijk ook verzekerd van optredens van Mumford & Sons en The Cure. Ticketverkoop voor Rock Werchter start op vrijdag 26 oktober. Over prijzen is nog niets bekend. Vorig jaar was je €238 kwijt voor een heel weekend, of legde je €102 neer voor een dagkaart.

P!nk

Sinds haar debuut in 2000 heeft P!nk (Alecia Moore) maar liefst acht platen uitgebracht en wereldwijd meer dan 60 miljoen albums, 130 miljoen singles en 2,4 miljoen DVD’s verkocht. Ook behaalden veertien van haar singles de top 10 in de Billboard Hot 100 charts, waarvan vier een nummer 1-hit werden.

De rockster is geen vreemde op Europese festivals en staat bekend om de sterke shows die ze daar neerzet. Ter ere van haar nieuwste album Beautiful Trauma is ze aankomende zomer weer in Europa te aanschouwen.

Rock Werchter 2019

RW2018_Rock Werchter
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks (Rock Werchter 2018)

Rock Werchter 2019 vindt plaats van 27 tot en met 30 juni. De headliners van 2018 waren groter dan groots: Gorillaz, Queens of the Stone Age, The Killers, Jack White, Pearl Jam, Nick Cave en Arctic Monkeys. Met de 45e editie op komst, zal de organisatie weer alles uit de kast moeten halen om voorgaande edities te evenaren, of zelfs te overtreffen.

Met de bevestigingen van The Cure, Mumford & Sons en P!nk is in ieder geval de eerste stap gezet. Wie hoop jij volgend jaar nog meer op de Werchterse weide te mogen bewonderen? Speculeer nu mee op ons Rock Werchter-forum.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2019

Locatie
België
Werchter, België
Datum 27-30 juni 2019
Tickets Niet meer beschikbaar.