Best Kept Secret 2019

31 mei – 2 juni 2019
Hilvarenbeek, Nederland

BEST KEPT SECRET TICKETS

Na boekingen van Arctic Monkeys, Radiohead en Arcade Fire is Best Kept Secret afgelopen jaren definitief de underdog-status ontgroeid. Het driedaagse festival in Hilvarenbeek zorgt naast grote headliners altijd voor een progressieve line-up. Kleine, relatief onbekende artiesten geven ze een groter podium dan normaal en ze schuwen geen enkel genre. Van hip hop en rock tot duistere elektrobeats en dromerige indie. Het is allang geen geheim meer dat Best Kept Secret een van de mooiste festival van Nederland is. De natuurlijke omgeving van Beekse Bergen zorgt er echter voor dat er altijd nog geheimen te ontdekken zijn.

Best Kept Secret Nieuws

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Best Kept Secret?

Met de trein reis je naar station Tilburg. Vanaf daar brengen pendelbussen je van en naar het festivalterrein. Een retourticket kost je 5 euro.

Hoewel de organisatie van Best Kept Secret bezoekers afraadt om met de auto te komen, zijn er wel parkeermogelijkheden. Parkeerkaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de poort. Met je parkeerkaart kan je het hele weekend de parkeerplaats op en af.

Is er een camping?

Op Best Kept Secret zijn er overnachtingsmogelijkheden in overvloed. Natuurlijk kan je met je eigen tentje of camper komen, maar je kan ook overnachten in een van de luxe bungalows, chalets en blokhutten. Ten slotte kan je ook van tevoren een groepstent, tipi of tentje reserveren.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Best Kept Secret?

Als je nog andere vragen hebt over Best Kept Secret, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Best Kept Secret vind je ook in onze Festivalrapporten van Best Kept Secret 2018Best Kept Secret 2017, Best Kept Secret 2016 en Best Kept Secret 2015.

Best Kept Secret Aftermovie

Best Kept Secret Locatie

Best Kept Secret Adres

Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ
Hilvarenbeek
Noord-Brabant
Nederland