Best Kept Secret 2019 week verplaatst, toch niet tegelijk met Pinkpop

Foto: Jokko (Best Kept Secret 2018)

De organisatie van Best Kept Secret heeft besloten het festival een week eerder te laten plaatsvinden. De nieuwe data voor in je agenda zijn 31 mei tot en met 2 juni 2019. 

Dit maakte het festival bekend via hun website. De organisatie zegt deze keuze te hebben gebaseerd op: ‘extra informatie en nieuwe inzichten’. Op 11 juni werd bekend dat Best Kept Secret en Pinkpop in hetzelfde weekend zouden vallen. Jan Smeets noemde deze beslissing van Best Kept Secret ‘niet verstandig‘. Best Kept Secret laat niet weten of dit de reden is voor het veranderen van de datum.

De nieuwe datum is ook niet helemaal vrij van clashes. Het Spaanse festival Primavera Sound vindt ook plaats in dit weekend.

Best Kept Secret 2019

Best Kept Secret stage four
Foto: Nathan Reinds

Best Kept Secret zit komend jaar in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Er zijn nog geen acts aangekondigd voor deze editie.

Twijfel je nog een beetje, zo zonder acts op het affiche? Blik dan eens terug op het festival met onze Spotify playlist of proef de sfeer door middel van de foto’s op ons Instagram-account. In het festivalrapport lees je alles over de ervaring van jouw medebezoeker.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2019

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 31 mei - 2 juni 2019
Line-up
St. Paul
Bon Iver
Whispering Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.