This post is also available in: English

Pinkpop 2019

8 – 10 juni 2019
Landgraaf, Nederland

PINKPOP TICKETS

Pinkpop 2019 wordt de 50ste editie van het festival in Zuid-Limburg. Daarmee is het evenement in Landgraaf het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Het festival dankt zijn naam aan het feit dat Pinkpop traditioneel met Pinksteren plaatsvindt.

Wanneer we nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Pinkpop 2019 vernemen lezen jullie dat uiteraard als eerste hier op deze pagina. Hieronder gaan we alle nieuws, geruchten en bevestigingen bijhouden. Soms staat een gerucht zelfs nog eerder op ons forum. Houd dit dus zeker in de gaten. Vergeet daarnaast ook niet onze app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Ideaal om zelf ook snel een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Pinkpop Nieuws

Pinkpop 2019 Line-up

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Pinkpop?

Met de trein reis je naar station Landgraaf. Vanaf daar is het ongeveer een kwartiertje lopen naar het festivalterrein. Je kunt ook gebruik maken van de gratis pendelbus.

Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats aan de Hereweg en bij Wereldtuinen Mondo Verde. Hiervoor worden extra kosten gerekend.

Is er een camping?

Pinkpop heeft drie campings, waar je gratis je tentje op mag zetten wanneer je in het bezit bent van een weekendticket. Als je een of meerdere dagkaarten hebt, heb je geen toegang tot de campings.

Camping A bevindt zich het dichtst bij het festivalterrein. Deze camping zit vaak vroeg vol. Camping B is de grootste camping en bevindt zich op ongeveer een kwartiertje wandelen. Camping C is weer vijf minuutjes verder. Camping A en vooral camping B bieden ’s nachts na afloop van het reguliere programma nog extra entertainment in de vorm van DJ’s. Camping C is een rustige camping.

Waar en wanneer vindt de traditionele perspresentatie plaats?

De perspresentatie vindt plaats op woensdag 13 maart 2019 in Paradiso, Amsterdam. Tussen 12-14 uur op deze dag maakt de organisatie de gehele line-up bekend. 

Waar kan ik terecht met overige vragen over Pinkpop?

Als je nog andere vragen hebt over Pinkpop, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Pinkpop vind je ook in onze Festivalrapporten van Pinkpop 2018, Pinkpop 2017, Pinkpop 2016 en Pinkpop 2015.

Pinkpop Aftermovie

Pinkpop Locatie

Pinkpop Adres

Megaland Terrein
Hofstraat 13-15
6372 XC
Landgraaf
Zuid-Limburg
Nederland

Vergelijkbare festivals