Robbie Williams naar British Summer Time 2019

robbie williams

Een nieuwe grote naam is bekendgemaakt voor British Summer Time 2019. Robbie Williams voegt zich toe aan het affiche van het Britse festival. 

Eerder deze maand werden Bob Dylan en Neil Young al aangekondigd voor British Summer Time. Robbie Williams voegt zich nu bij deze twee grootheden. Williams gaat de laatste dag van het festival afsluiten: 14 juli. Een primeur voor het festival, dit is de eerste keer dat de Brit met British Summer Time optreedt.

Robbie Williams

Robbie Williams is helemaal terug van weggeweest. De grootste successen van de ondertussen 42-jarige zanger dateren uit de jaren ’90, toen hij ook deel uitmaakte van boyband Take That. Na zijn succesvolle optredens op onder andere Pinkpop en TW Classic 2015, keert hij nu terug met een nieuw album: The Heavy Entertainment Show. Op het nieuwe album vinden we onder meer ‘Party Like A Russian’.

British Summer Time 2019

British Summer Time is de verzamelnaam van een reeks concerten, welke plaatsvinden van 5 juli tot en met 14 juli in Hyde Park, Londen. Iedere dag staat geheel op zichzelf, waardoor er alleen dagtickets te verkrijgen zijn voor het evenement. De afgelopen editie stonden onder meer Roger WatersBruno MarsEric Clapton en The Cure op de planken. Vooralsnog zijn voor de komende editie in 2019 alleen Bob Dylan en Neil Young als headliners op vrijdag 12 juli aangekondigd. Meer informatie kun je vinden op de website van British Summer Time.