Bruce Springsteen toch niet op tour in 2019

Bruce Springsteen

Bruce ‘The Boss’ Springsteen laat weten toch niet op tour te gaan in 2019. Dit laat de Amerikaanse zanger weten via zijn Instagram.

Ondanks dat hij bij NME bevestigde dat hij in 2019 naar Groot-Britannië zou komen, gaat dit niet gebeuren. ‘The Boss’ geeft aan een pauze te willen na recente opnames en zijn ‘Springsteen on Broadway’-tour.

De Amerikaan spoort wel aan om solo shows van zijn E-Street band te bezoeken.

 

View this post on Instagram

 

A statement from Bruce.

A post shared by Bruce Springsteen (@springsteen) on

Bruce Spingsteen

Bruce Springsteen Live Bruce 2012

Bruce ‘The Boss’ Springsteen is een Amerikaanse zanger, liedjesschrijver en gitarist. Met hits als ‘Born In The Usa’, ‘Dancing In The Dark’ en ‘Born To Run’ speelt hij met zijn E-Street band menige festivalweide plat. Het laatste album ‘High Hopes’ van Springsteen dateert uit 2014. In 2016 trad de zanger nog op TW Classic en Rock In Rio op, en verzorgde hij een optreden op het Malieveld in Den-Haag

Sinds 3 oktober is Bruce bezig met een zogenaamde ‘Springsteen on Broadway’-tour door Amerika. De zanger-gitarist treedt hierbij voornamelijk op in kleine zalen om ‘zo persoonlijk en intiem mogelijk’ te zijn. De Amerikaanse concertreeks eindigt vooralsnog begin februari.