Advertisement

Bruce Springsteen toert door Groot-Brittannië in 2019

Bruce Springsteen Live Bruce 2012

Bruce Springsteen en zijn E-Street band zijn in 2019 in Groot-Brittannië te vinden. Dit bevestigt de Amerikaanse zanger tegenover NME. Tevens geeft hij aan bezig te zijn met een nieuw solo album. 

Bruce Springsteen gaat in 2019 weer op tour. In een interview met NME vertelt hij dat het ’tijd is om weer naar zijn gewone baan te gaan’. Ook vertelt Springsteen dat hij bezig is met een nieuw solo singer-songwriter album.

Met de aankondiging van een tour door Groot-Brittanië hoort ook Glastonbury tot de mogelijkheden voor Springsteen en zijn E-Street band. Stormzy is tot nu toe de enige headliner voor het Britse festival. In ons geruchtenoverzicht vind je de artiesten die ook kans maken op een van de twee headlineslots die nog open zijn voor de Britse gigant.

Of de zanger ook de oversteek naar de Benelux zal maken is echter nog onzeker. Zijn bassist vertelde in juni nog dat hij voor Pinkpop ‘nog niet uitgenodigd’ is.

Bruce Springsteen

Bruce ‘The Boss’ Springsteen is een Amerikaanse zanger, liedjesschrijver en gitarist. Met hits als ‘Born In The Usa’, ‘Dancing In The Dark’ en ‘Born To Run’ speelt hij met zijn E-Street band menige festivalweide plat. Het laatste album ‘High Hopes’ van Springsteen dateert uit 2014. In 2016 trad de zanger nog op TW Classic en Rock In Rio op, en verzorgde hij een optreden op het Malieveld in Den-Haag

Sinds 3 oktober is Bruce bezig met een zogenaamde ‘Springsteen on Broadway’-tour door Amerika. De zanger-gitarist treedt hierbij voornamelijk op in kleine zalen om ‘zo persoonlijk en intiem mogelijk’ te zijn. De Amerikaanse concertreeks eindigt vooralsnog begin februari.