Kylie Minogue naar Glastonbury 2019

Eindelijk weer een nieuwe aankondiging voor Glastonbury 2019: niemand minder dan Kylie Minogue speelt op het festival op zondag 30 juni.

De Australische zangeres treedt tijdens het zogenoemde ‘Legend slot’ aan het einde van de middag op. 14 jaar geleden zou Kylie Minogue eigenlijk al op Glastonbury staan. Dat optreden ging niet door, maar komend jaar komt de zangeres toch naar het Engelse festival.

Eerder gingen er al berichten rond dat de zangeres op Glastonbury zou staan, omdat een bron dichtbij het festival het aan de Britse krant The Sun had gemeld. Eerder werd Stormzy aangekondigd voor het Engelse festival.

Kylie Minogue

Kylie Mingoue is een Australische zangeres en actrice. Ze wordt ook wel de ‘goddess of pop’ genoemd en is de best verkopende Australische artiest ooit. In 1988 brak ze door met haar debuutalbum Kylie. In totaal heeft ze 14 studioalbums uitgebracht. Haar nieuwste wapenfeit, Golden, is dit jaar uitgekomen. Met dit album op zak doet ze dit najaar een tour, waarmee ze ook in de AFAS Live te zien was op 22 november.

Glastonbury 2019

Glastonbury
Foto: Kris Williams

Glastonbury 2019 vindt plaats van 26 tot en met 30 juni. Tot nu toe zijn Stormzy en Kylie Minogue bevestigd voor het festival. In 2018 vond Glastonbury niet plaats om het terrein en het personeel een jaartje rust te gunnen. In 2017 stonden nog acts als Radiohead, Ed Sheeran en Katy Perry op de planken.

De tickets voor Glastonbury 2019 gingen op 4 oktober in de verkoop, zonder dat er namen bekend waren. Het festival raakte gelijk uitverkocht.

Glastonbury Logo

Glastonbury 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
SZA
Coldplay
Dua Lipa
SZA, Coldplay, Dua Lipa +91 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.