Advertisement

Glastonbury 2019 uitverkocht

Glastonbury
Foto: Russel McGovern

Zonder namen op het affiche kan de organisatie van Glastonbury het ‘uitverkocht’-bordje op de deur hangen. Het festival is terug van weggeweest na een jaar van afwezigheid.

De voorverkoop van de standaard tickets ging vanmorgen van start. Op social media verschenen traditiegetrouw al snel berichten van mensen die naast het net grepen. Voor de teleurgestelde mensen is er echter nog steeds hoop. De organisatie laat weten dat er in april opnieuw kaarten verkocht worden.

Er is nog weinig bekend over de aankomende editie van Glastonbury. Wel zijn er al verschillende artiesten die aan het hinten zijn naar een optreden op het kenmerkende festival. De geruchten zijn niet verkeerd, zo zouden onder andere Kylie Minogue, Liam Gallagher en The Cure op het festival spelen.

Glastonbury 2019

Glastonbury
Foto: Kris Williams

Glastonbury 2019 vindt plaats van 26 tot en met 30 juni. Van de line-up is nog niks bekendgemaakt. In 2018 vond het evenement niet plaats om het terrein en het personeel een jaartje rust te gunnen. In 2017 stonden nog acts als Radiohead, Ed Sheeran en Katy Perry op de planken.

De tickets voor Glastonbury 2019 zijn inmiddels volledig uitverkocht. In april volgt er een resale voor de mensen die in de eerste voorverkoop geen kaarten konden krijgen. Voor meer informatie kun je de website van het festival raadplegen.

Glastonbury Logo

Glastonbury 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen