Nieuwe namen Paaspop 2019 met onder andere White Lies en Novastar

white lies
Foto: Steve Gullick

De organisatie van Paaspop 2019 heeft zojuist een nieuwe lading namen bekend gemaakt. Onder andere White Lies en Novastar geven het beste van zichzelf in het weekend van 19 april. 

Naast Novastar en White Lies zijn ook zestien andere artiesten bekendgemaakt voor het festival in Schijndel. Voor de twee bovenstaande artiesten is dit de eerste festivalshow voor 2019.

Bekijk hier onder al de achttien bekendgemaakte acts:

Eerder werd ook al de komst van Passenger, Oscar and the Wolf, Clean Bandit en Dropkick Murphys bekend gemaakt.

White Lies

White Lies is een driekoppige band, die is opgestart rond 2007. De drie heren ken je vooral van hun hits ‘Farewell to the Fairground’ en ‘Bigger Than Us’. De Britten hebben ondertussen al vier studioalbums. Hun laatste album Friends dateert alweer uit 2016. Op 1 februari 2019 ligt hun nieuwe langspeler, genaamd Five, in de winkels.

Paaspop 2019

Joris Bisschops (Paaspop 2018)

Paaspop 2019 is de 44e editie van het festival in Schijndel. Het festival vindt plaats van 19 tot en met 21 april. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Tijdens een weekendje Schijndel hoeft je je niet te vervelen. Het festival biedt een podium voor theater, muziek en stand-up comedy, maar ook voor literatuur en straatartiesten. Daarnaast kun je er genieten van een heuse food line-up. Komend jaar staan Passenger en Oscra and the Wolf op de bodem van Schijndel. Early-Bird tickets zijn al in de voorverkoop. Een kaartje kost je €120,-.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen