Nieuwe namen Paaspop 2019 met onder andere White Lies en Novastar

1213
white lies
Foto: Steve Gullick

De organisatie van Paaspop 2019 heeft zojuist een nieuwe lading namen bekend gemaakt. Onder andere White Lies en Novastar geven het beste van zichzelf in het weekend van 19 april. 

Naast Novastar en White Lies zijn ook zestien andere artiesten bekendgemaakt voor het festival in Schijndel. Voor de twee bovenstaande artiesten is dit de eerste festivalshow voor 2019.

Bekijk hier onder al de achttien bekendgemaakte acts:

VERS VAN DE PERS. ?Zit je goed? Want we hebben maar liefst 18 nieuwe namen die jou van je stoel blazen!Rowwen Hèze • White Lies NOVASTARD-Sturb • Flonti Stacks • THE GASLAMP KILLER • Hannah Williams & The Affirmations • Idaly • Loco Loco Discoshow • Louder Than Love (Soundgarden tribute) • Mula B • Nervana • Puinhoop Kollektiv – The Final Weekend Tour • Stoepkrijtdisco met Keezus Christus • Tabanka+ een hele dikke dnb avond op de vrijdag met: Camo & Krooked • Maduk hosted by Ben Verse • T & Sugah b2b NCT – NLPsssst… haal nu jouw Early Bird ticket op www.paaspop.nl/tickets voordat het te laat is. ?Tune in: Paaspop 2019 (Official)

Geplaatst door Paaspop op Dinsdag 11 december 2018

Eerder werd ook al de komst van Passenger, Oscar and the Wolf, Clean Bandit en Dropkick Murphys bekend gemaakt.

White Lies

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

White Lies is een driekoppige band, die is opgestart rond 2007. De drie heren ken je vooral van hun hits ‘Farewell to the Fairground’ en ‘Bigger Than Us’. De Britten hebben ondertussen al vier studioalbums. Hun laatste album Friends dateert alweer uit 2016. Op 1 februari 2019 ligt hun nieuwe langspeler, genaamd Five, in de winkels.

Paaspop 2019

Joris Bisschops (Paaspop 2018)

Paaspop 2019 is de 44e editie van het festival in Schijndel. Het festival vindt plaats van 19 tot en met 21 april. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Tijdens een weekendje Schijndel hoeft je je niet te vervelen. Het festival biedt een podium voor theater, muziek en stand-up comedy, maar ook voor literatuur en straatartiesten. Daarnaast kun je er genieten van een heuse food line-up. Komend jaar staan Passenger en Oscra and the Wolf op de bodem van Schijndel. Early-Bird tickets zijn al in de voorverkoop. Een kaartje kost je €120,-.

Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.