Paaspop 2019 strikt Passenger, Oscar and the Wolf en meer

Passenger
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

De eerste namen voor Paaspop 2019 zijn bekend! Onder andere Passenger, Oscar and the Wolf en Clean Bandit zullen op het festival te zien zijn.

Naast deze namen maakt de organisatie ook de komst van onder meer Charly Lownoise & Mental Theo, Dropkick Murphys, Ilse de Lange en Steel Panther wereldkundig. In totaal worden er ruim 40 acts bevestigd. Een overzicht van alle namen vind je hieronder.

Daarnaast maakt het Brabantse festival ook de ticketinformatie bekend. Zo betaal je voor drie dagen festival en camping € 135,-. De tickets gaan aankomende zaterdag in de verkoop. Voor meer informatie kun je naar de website. Wie er echt als eerste bij wil zijn kan een dag eerder al naar de officiële launchparty van het festival.

Voor Passenger en Oscar and the Wolf is het het eerste festival voor komende zomer. Passenger deed afgelopen jaar nog een uitgebreide festivaltour. De Nederlandse festivals deed hij daarbij niet aan. Wel stond de singer-songwriter in de AFAS Live. De fans van Oscar and the Wolf kunnen komende zaterdag hun hart al ophalen. Dan staat de Belgische band namelijk in de Ziggo Dome.

Passenger

Passenger is de artiestennaam van singer-songwriter Mark Rosenberg. De 34-jarige zanger brak in 2013 door met de wereldwijde hit ‘Let Her Go’. Daarvoor kreeg hij onder meer een Brit Award-nominatie voor beste Britse liedje. Daar bleef het niet bij. Niet veel later volgden ook singles als ‘Holes’ en ‘The Wrong Direction’. Dit jaar kwam zijn nieuwe album Runaway uit.

Paaspop 2019

Joris Bisschops (Paaspop 2018)

Paaspop 2019 is de 44e editie van het festival in Schijndel. Het festival vindt plaats van 19 tot en met 21 april. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Tijdens een weekendje Schijndel hoeft je je niet te vervelen: het festival biedt een podium voor theater, muziek en stand-up comedy, maar ook voor literatuur en straatartiesten. Daarnaast kun je er genieten van een heuse food line-up. Onder andere Bastille, Fatboy Slim, Iggy Pop en Kensington waren de grote publiekstrekkers van Paaspop 2018. Hoe het publiek de afgelopen editie ervaren heeft, lees je in ons festivalrapport.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen