Skunk Anansie naar Rock In Roma 2019

(c) Koen Keppens

Rock In Roma maakt vandaag de komst van Skunk Anansie bekend. De band rondom de charismatische frontvrouw Skin geeft op 8 juli een optreden in de Italiaanse hoofdstad.

Skunk Anansie is de derde naam voor Rock In Roma. Eerder werd ook de komst van Thirty Seconds To Mars en Kraftwerk bekendgemaakt. Ter ere van het 25-jarige jubileum geeft Skunk Anansie een aantal shows. Daarnaast brengt de band een livealbum uit met de grootste hoogtepunten sinds het bestaan van de band.

Skunk Anansie

Skunk Anansie is een vierkoppige Britse band die in 1994 is opgericht. In 2001 is de formatie gestopt, waarna de leden in 2009 weer terugkwamen met een Greatest Hits-tour. In totaal zijn er zes studioalbums uitgekomen. De laatste, Anarchytecture, dateert alweer van 2016. Skunk Anansie is bekend van hits als ‘Hedonism’, ‘Because Of You’ en ‘Weak’. In principe genoeg materiaal voor de festivalweides dus.

Rock In Roma 2019

Rock In Roma 2016

Rock in Roma is geen standaardfestival zoals wij dat kennen. Het Italiaanse zomerfestival is meer een overkoepelende naam voor een reeks losse concertdagen waarvoor enkel dagtickets verkrijgbaar zijn. Onder andere Thirty Seconds To Mars en Kraftwerk spelen volgend jaar in Rome. Voorgaande jaren gaven onder meer Linkin Park, Roger Waters en Muse een concert op het festival. Check de officiële festivalwebsite voor meer informatie.