Afgelopen jaar bracht Editors haar zesde studioalbum Violence uit. Om dat te vieren speelt de band aankomende festivalzomer met een headlineshow op Down The Rabbit Hole. Tijdens die optredens zullen Tom Smith en co. waarschijnlijk veel nieuw werk gaan spelen, maar welke tracks wil jij eigenlijk horen?

Na een uitgebreide tour in 2018, die de band ook langs o.a. Pinkpop en TW Classic bracht, dachten we even dat we Editors in 2019 moesten gaan missen op de festivalweide. Maar niks is minder waar: fans kunnen hun hart ophalen op de Groene Heuvels tijdens Down the Rabbit Hole. Welke nummers wil jij graag mee kunnen zingen tijdens deze headlineshow?

Stem op de allerbeste tracks

Deze week kun je kiezen uit talloze kneiters van de zes langspelers die Editors rijk is. Heb jij echte favorieten? Laat het ons nu weten in onderstaande poll. Je kunt zoveel stemmen uitbrengen als je wil, ontbrekende nummers toevoegen of zelfs een heel album overslaan. Zolang je maar niet vergeet bij elke slide op de stemknop te drukken. Go!

Editors

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De vijfkoppige Engelse rockband Editors vindt zijn oorsprong in het jaar 2002. In 2005 verscheen het eerste Editors album, The Back Room, met als grote hitsingle ‘Munich’. Dertien jaar en zes albums later is de Britse band niet meer uit het festivalcircuit weg te denken. Met de tour rond hun zesde en meest recente studioalbum Violence konden we al genieten van van zaalshows in o.a. Antwerpen, Amsterdam en Utrecht. In 2019 zijn de mannen onder meer te zien op Down The Rabbit Hole. Ben jij erbij?

Down The Rabbit Hole 2019

Foto: Debbie Spaan / Festileaks

Down The Rabbit Hole 2019 vindt volgend jaar plaats in het weekend van 5 tot en met 7 juli. Afgelopen jaar waren onder andere Queens of the Stone Age, Fever Ray, David Byrne en Franz Ferdinand in Beuningen te bewonderen. Tickets zijn 15 december in de verkoop gegaan; voor een weekendkaart betaal je €159,-, exclusief 10 euro servicekosten. Er zijn geen dagkaarten beschikbaar. Voor meer informatie over de aankomende editie check je de website.

Win 2 tickets voor Lollapalooza Berlijn!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets Lollapalooza Berlijn. In het laatste festivalweekend van het seizoen nog één keer genieten van exclusieve headliners als Kings of Leon, Swedish House Mafia en Martin Garrix: word jij die gelukkige winnaar?