Down The Rabbit Hole 2019

Datum: 5  – 7 juli 2019
Locatie: Beuningen, Nederland
Headliners: Editors, Janelle Monáe, Foals
Maar ook: Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes, Underworld, De Staat, Vampire Weekend, Robyn

DOWN THE RABBIT HOLE TICKETS

Festileaks doet verslag van Down The Rabbit Hole 2019

En dan is het alweer tijd voor nummer zes. In 2014 werd Down The Rabbit Hole (wij mogen ‘DTRH’ zeggen) uit de grond gestampt als ‘kleine broertje van Lowlands’, maar inmiddels heeft het wel bewezen meer dan dat te zijn. Het intieme festival heeft in zijn jonge bestaan vele Festileaks Festival Awards gewonnen, waaronder die voor beste sfeer, mooiste aankleding en beste bereikbaarheid. In 2017 schreef onze reporter zelfs: DTRH is het leukste festival van Nederland. Ja hallo, vind je het dan gék dat we er zo erg naar uitkijken?!

Check op deze pagina live updates, interviews, voorbeschouwingen, opwarmers, tips en nog veel meer.

Terug naar de gewone homepage?

Down The Rabbit Hole 2019 Live Updates

Geef nu jouw rating voor Down The Rabbit Hole 2019

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”down-the-rabbit-hole”]

Over de line-up

Over Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit 2019 Line-up

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Down The Rabbit Hole?

Maak je daar maar geen zorgen om! DTRH won namelijk in 2017 de Festileaks Festival Award voor beste bereikbaarheid. De makkelijkste manier om naar DTRH te komen is per openbaar vervoer. Reis naar treinstation Wijchen en neem vanaf daar de gratis pendelbus naar het festival.

Als je met de auto komt, heb je een parkeerticket nodig. Deze kost €15,- in de voorverkoop en €25,- op het terrein (PIN only). Met je parkeerticket kun je tussentijds het parkeerterrein op en af.

Is er een camping?

Ja zeker! DTRH is een echte ‘weekender’ en dus hoort kamperen erbij. Je kunt je tentje zelfs al een dagje eerder opzetten: op de donderdag. Je campingticket is inbegrepen bij het festivalticket. De camping ligt direct aan het festivalterrein, dus je zult je ochtendgymnastiek ergens vandaan moeten halen.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Down The Rabbit Hole?

Als je nog andere vragen hebt over Down The Rabbit Hole, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Down The Rabbit Hole vind je ook in onze Festivalrapporten van Down The Rabbit Hole 2018Down The Rabbit Hole 2017, Down The Rabbit Hole 2016 en Down The Rabbit Hole 2015.

Down The Rabbit Hole Aftermovie

Down The Rabbit Hole Locatie

Down The Rabbit Hole Adres

Vakantiepark De Groene Heuvels
Ficarystraat 9
6644 Ewijk
Gelderland
Nederland

Vergelijkbare festivals