This post is also available in: English

De Duitse zusterfestivals Hurricane en Southside lossen een grote lading nieuwe namen. Onder andere Tame Impala, Macklemore en Interpol spelen op de festivals.

Daarnaast geven ook Christine and the Queens, Steve Aoki en Cigarettes After Sex acte de présence. Met Parkway Drive, Wolfmother en Descendents zijn ook de gitaren goed vertegenwoordigd op Hurricane en Southside.

Eerder werden Foo Fighters, Mumford & Sons en The Cure bekendgemaakt. Check alle nieuwe bevestigingen hier:

Darf's auch etwas mehr sein?Nach den Foo Fighters, Mumford and Sons, Die Toten Hosen, The Cure und vielen Weiteren,…

Geplaatst door Hurricane Festival op Woensdag 5 december 2018

Tame Impala

"Bron: Facebook</p>

Tame Impala is een Australische band rondom frontman Kevin Parker. De band bracht in 2010 het eerste album uit. Met het tweede album werd de band in 2012 genomineerd voor een Grammy. Toch brak de band in 2015 pas door bij het grote publiek met derde album Currents. In datzelfde jaar gaf de band een geniaal optreden op Lowlands. De heren zijn dan ook een graag geziene gast op festivals. Waar het vijftal staat, gaat het dak eraf. Afgelopen jaar stond de band onder meer nog op Summer Sonic en Mad Cool Festival.

Hurricane & Southside 2019

Southside Festival

Hurricane 2019 vindt plaats van 21 t/m 23 juni in Scheessel in Duitsland. Southside 2019 wordt in datzelfde weekend gehouden in Neuhausen. Beide festivals hebben met Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure en Die Toten Hosen de headliners voor 2019 al bekendgemaakt. In 2018 waren onder andere Arctic Monkeys, Arcade Fire en Franz Ferdinand nog op de affiches te vinden.

De early bird tickets zijn al uitverkocht, maar de reguliere tickets zijn ook in de verkoop gegaan. Deze gaan over de toonbank voor €179. Voor meer informatie over de ticketverkoop kun je de website van Hurricane en van Southside raadplegen.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.