Advertisement

Open’er 2019 strikt Travis Scott en meer

Open'er
Photo: M. Murawski

De eerste drie namen voor Open’er Festival 2019 zijn bekend. Travis Scott, The 1975 en Greta Van Fleet reizen aankomende zomer af naar het Poolse Gdynia.

De kop is er af voor het Poolse Festival. Met de bevestigingen van Travis Scott, The 1975 en Greta Van Fleet kan de voorpret voor de fans echt beginnen.

Bezoekers van Rock Werchter en Down The Rabbit Hole mogen de kersverse namen ook goed in hun oren knopen. Het Poolse festival vindt namelijk rondom de data van beide festivals plaats. De kans is dus aanwezig dat de enkele acts van Open’er ook in Nederland en België te bewonderen zijn.

Travis Scott

Travis Scott’s album, Rodeo, is available now.

Stevie Wonder, Drake, James Blake, Kid Cudi, Frank Ocean en The Weeknd zijn zomaar een greep uit de gastartiesten met wie Travis Scott werkt op zijn meest recente album Astroworld. De 26-jarige Scott brak drie jaar geleden door met zijn eerste langspeler Rodeo, vervolgens lag de weg open naar de grote podia. De Amerikaan speelde eerder op Woo Hah!, Lollapalooza Paris en Coachella.

Open’er Festival 2019

Het Poolse Open’er vindt aankomend jaar plaats van 3 tot en met 6 juli in het Gdynia, nabij Gdansk. Met de aankondigingen van vandaag zijn de eerste namen een feit. Vorig jaar stonden onder meer Massive Attack, Depeche Mode, Gorillaz en Bruno Mars op de planken. Tickets voor het festival zijn al een tijdje in de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Open'er Logo

Open'er 2024

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
Sam Smith
Doja Cat
Foo Fighters
Tickets Kopen