Vandaag onthult TW Classic de gehele line-up. De organisatie maakt hiernaast bekend dat er voor het eerst gekampeerd kan worden.

Onder headliner Bon Jovi staan onder andere John Fogerty, Anouk en Skunk Anansie op de poster. Bekijk alle nieuwe namen hieronder:

  • Anouk
  • Skunk Anansie
  • John Butler Trio
  • Switchfoot
  • Jimmy Barnes

Je kunt dit jaar voor het eerst gebruikmaken van een camping. Op The Hive My Space kun je na de dag rockklassiekers je eigen, of een gehuurde, tent in duiken.

Skunk Anansie

Skunk Anansie is een vierkoppige Britse band, die in 1994 is opgericht. In 2001 is de formatie gestopt, waarna de leden in 2009 weer terugkwamen met een Greatest Hits-tour. In totaal zijn er zes studioalbums uitgebracht. De laatste, Anarchytecture, dateert alweer van 2016. Skunk Anansie is bekend van hits als ‘Hedonism’, ‘Because Of You’ en ‘Weak’. In 2019 is de groep op verschillende festivalweides te bewonderen, waaronder Rock in Roma, Bospop en TW Classic.

TW Classic 2019

tw classic ingang

TW Classic is een eendaags festival en is voortgekomen uit Rock Werchter; het wordt dan ook op hetzelfde terrein gehouden. De ‘klassieke variant van Werchter’ heeft daarentegen maar één podium. Op het programma staan doorgaans ervaren en succesvolle artiesten, aangevuld met kleinere Belgische en Nederlandse acts.

In 2019 wordt het festival gehouden op zondag 14 juli. De hoofdact voor dit jaar is Bon Jovi. Eerder stonden onder meer Guns N’Roses, Bruce Springsteen, Robbie Williams en The Rolling Stones op de planken van het festival. Kijk voor meer informatie en voor de ticketverkoop op de website van TW Classic.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.