Nieuwe namen voor Jera On Air 2019! Op een flyer is te zien dat onder andere Architects en Beartooth dit jaar op het festival te bewonderen zijn.

De flyers werden uitgedeeld bij de show van Architects in de AFAS Live op zaterdagavond. Het volledige rijtje nieuwe namen ziet er als volgt uit:

 • Architects
 • Beartooth
 • Municipal Waste
 • No Turning Back
 • Candy
 • Chaser
 • Darko
 • Death By Stereo
 • Employed To Serve
 • Insanity Alert
 • Not On Tour
 • Polaris
 • Searching For Relief
 • Smoke Or Fire
 • This Means War!

Jera On Air zou de namen oorspronkelijk aanstaande maandag pas bekend maken. Hieronder is een foto van de flyer te zien.

Foto: Sam van Reenen (Festileaks)

Architects

Architects is een metalcore-band uit Brighton, Engeland. De band werd opgericht in 2004 en bracht in 2006 haar eerste album, genaamd Nightmare uit. Inmiddels staat de teller op acht albums, met als meest recente wapenfeit Holy Hell uit 2018. De band is tevens een graag geziene gast op festivals. Eerder stond Architects al op Lowlands en waren zij al te zien als headliner op Jera On Air 2016.

Jera On Air 2019

Jera On Air vindt dit jaar plaats van 27 tot en met 29 juni in IJsselstein. Het festival is met meer dan 8.000 bezoekers het grootste punk-, hardcore- en metalcorefestival van Nederland. Met een diverse line-up en drie podia zorgt dit festival voor bekende muziek uit de scene waar liefhebbers hun vingers bij aflikken. Het festivalterrein in IJsselstein wordt drie dagen omgetoverd tot een alternatief feest met zowel on-stage entertainment als karaoke, specialiteitenbars en andere activiteiten.

Vorig jaar speelden onder andere Enter Shikari, Billy Talent, NOFX en Stick to Your Guns op het festival. Wil je weten hoe dat was? Check dan snel ons festivalrapport. Tickets verkrijgbaar via de festivalwebsite.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?

Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Tussen al het feesten, studeren en werken door ben ik actief voor de nieuwsredactie van Festileaks. Verslaafd aan concerten, festivals, vinyl en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Anderson .Paak, Travis Scott, The xx, Arctic Monkeys, Gorillaz en uiteraard Lowlands.