Het nieuwe jaar is begonnen, wat veelal samengaat met een handvol goede voornemens. Vandaag dopen we deze in een festivalsausje en testen we jouw bereidheid om deze waar te maken. Ga je echt eerder naar bed? Gezonder eten wellicht? Of juist meer bewegen? Haal je festivalvrienden erbij en check de festivaldilemma’s!

1. Om 20:00 uur naar bed vs. headliner in de ochtend

Foto: Rockstar Photographers

Op een festival...

View Results

Laden ... Laden ...

Weg met de lange nachten, het zonnetje zien opkomen en de afters onder de partytent van je buren. Gewoon stipt om 20:00 uur je tent in en een volle nacht slaap meepakken. Nee, geen fan? Dan hebben we nog de vervroegde headline-set in de aanbieding. Lekker genieten van Foo Fighters tijdens het ontbijt of met je schrale ochtendstem meezingen met de hits van The Cure. Wat heeft jouw voorkeur?

2. Alleen maar vegan vs. enkel een vette hap

Wat festivalvoer betreft...

View Results

Laden ... Laden ...

Weg met de vette hap. We scheren al die troep gewoon over één kam en gaan full vegan! Heerlijk ontbijten met een avocado sandwich, gevolgd door een bruine bonen-burrito als lunch en zoete aardappelfrietjes met een augurk-hotdog als avondmaal. Of hou jij je liever vast aan het festivalvoer zoals we dat al jaren kennen? Een stevige burger, puntige pizza en patatje mayo (of friet, hup zuidelijke vrienden!). Lastig…

3. Uur lopen tot de camping vs. slechts één Dixi-bezoek (voor ronde 2)

Rock Werchter

Tijdens mijn festivalweekend...

View Results

Laden ... Laden ...

Als Pinkpop een Camping #47 zou hebben, dan zou dit hem zijn. Het lijkt wel een marathon, die je elke dag op- en afloopt. Vooral wanneer jij degene bent die ALTIJD de zonnebrand in de tent laat liggen, dan is het volgende aanbod misschien meer wat voor jou. Namelijk het stipt inplannen van jouw Dixi-bezoek voor de grote boodschap. Want het complete festivalweekend mag je maar één keer het kleine kamertje in. Say what!

Festivaldilemma’s

Rock Werchter 2018 Sfeer

We hebben er allemaal wel eens mee te maken, kies je een onhandige koffer met wieltjes of een grote backpack om mee te nemen naar je favoriete festival? In de festivaldilemma’s van de week leggen we je drie dilemma’s voor om je tanden op stuk te bijten. Het is allebei leuk, of juist helemaal niet. En dat maakt het alleen maar lastiger… Ben jij nog niet uitgespeeld? Check dan onze andere festival-dilemma’s.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?