Lastige keuzes horen bij het leven. En zo horen festivaldilemma’s bij het festivalleven. Om je alvast goed voor te bereiden op komend festivalseizoen leggen we je nu al een paar lastige dilemma’s voor. Haal je festivalvrienden erbij en kiezen maar!

1. Lichaam zonder hoofd vs. hoofd zonder lichaam

publiek
Photo: Sandor Csudai

Op een affiche wil ik...

View Results

Laden ... Laden ...

Geen zorgen, we promoten geen slachtpartijen op festivals. Het affiche kan niet helemaal op jouw wensen zijn afgesteld. Dus wat kies je: een reeks fantastische namen tot het donker wordt, maar dan je ergste nachtmerrie als headliner? Of heb je liever jouw absolute droomartiest die de dag afsluit, maar de rest van de dag zo’n dramatische programmering dat je in je tent schuilt tot het avond wordt?

2. Lekker eten vs. goedkoop eten

Mijn schaarse bonnen gaan naar...

View Results

Laden ... Laden ...

Moederlief komt helaas niet je favoriete kostje klaarmaken op een festival. Daarom zal je toch zelf iets moeten regelen. Je kan al je bonnen uitgeven bij een hippe foodtruck voor een originele en lekkere maaltijd, of je gaat voor een goedkoop pak half gebakken friet en met het overschot van je bonnen koop je bier.

3. Rugzak vs. geen rugzak

Lowlands 2018 Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Ik verkies...

View Results

Laden ... Laden ...

Een trui en een regenjas kunnen op een festival goed van pas komen, maar dan moet je ze wel meezeulen. Dat is geen probleem als je ze aanhebt, maar wat doe je ermee als je ze niet nodig hebt? Een rugzak (van een redelijk formaat dat wel mee mag op het festivalterrein) is de ideale oplossing voor extra kleding, binnengesmokkelde dranken en andere festivalnoden, maar het is toch zoveel aangenamer om zonder ballast rond te lopen… Dus alles in de tent laten en afzien of toch gewoon de rugzak aan en, euh… ook afzien?

Festivaldilemma’s

Rock Werchter 2018 Sfeer

We hebben er allemaal wel eens mee te maken, kies je een onhandige koffer met wieltjes of een grote backpack om mee te nemen naar je favoriete festival? In de festivaldilemma’s van de week leggen we je drie dilemma’s voor om je tanden op stuk te bijten. Het is allebei leuk, of juist helemaal niet. En dat maakt het alleen maar lastiger… Ben jij nog niet uitgespeeld? Check dan onze andere festival-dilemma’s.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.